Punë e kryer / Hashim Thaçi dhe këta persona do të arrestohen sikur Salih Mustafa

Ish-eprorit të UÇK-së, Salih Mustafës iu konfirmua aktakuza nga Gjykata Speciale. Mustafa u arrestua në shtëpinë e tij këtë të … Continue reading Punë e kryer / Hashim Thaçi dhe këta persona do të arrestohen sikur Salih Mustafa